top of page
 Ervaringen van deelnemers

"Een dag die compleet tegenovergesteld is aan een werkdag. Ik kon me volledig richten op rust in mijn lichaam, op wat mijn behoeften zijn. Ik kwam ook onverwachts dichtbij onbekende mede-cursisten doordat we de heel persoonlijke dag samen beleefden"

"Het besef van hoe ver ik op mijn werk af sta van wat nu goed voor me is. Ik vond het gaaf om te voelen dat het samenwerken met de anderen een korte maar best wel intieme band schepte. En na het ademwerk voelde ik een ontspanning die ik al lang niet meer had gevoeld. Eindelijk de fight or flight modus even uit."

"Ik heb de stadsretraite als erg bijzonder ervaren. Ik stapte er open in zonder enige verwachting, maar hoopvol dat het me nieuwe inzichten zou brengen. Enigszins gespannen over het deelnemen aan een groepsretraite was ik wel, maar door de open en eerlijke sharing waarmee we de dag startten, hoorde ik dat ik daarin niet de enige was. Voor mij was dat een waardevolle realisatie."

"Ik kan het niet anders omschrijven dan als bijzonder. Mijn verwachting was dat er vast niks zou gebeuren bij mij, want ik heb geen hartverscheurende thema's waar ik mee worstel. Dat bleek dus anders te zijn: na enige tijd de ademhalingstechniek toe te hebben gepast kwam ik bij een plek waar kennelijk veel verdriet zat en ruimte om los te laten. Daarbij voelde het alsof er een masker afbrokkelde dat ik al tijden draag. Een hele bijzondere ervaring die veel ruimte en lichtheid heeft gebracht."
 

"Zoals ik al in de terugkoppeling aangaf, heeft deze ervaring niet geleid tot concrete besluiten, maar wel tot een verdiept besef dat het tijd is om een afslag te nemen op het huidige levenspad dat ik bewandel."

 

Klik hier om te lezen welke Stadsretraites er aan komen

© Powered by Reis van de Held in Business

 

bottom of page