top of page

De Stadsretraite - in business 

De Stadsretraite is de plek voor alle organisaties die willen verdiepen; het beste uit hun medewerkers naar boven willen laten komen; en bereid zijn ze daarvoor heel even los te laten.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er nóg meer in jouw medewerkers zit? Heeft jullie organisatie of team behoefte aan verbinding? Behoefte aan mensen die dichtbij zichzelf zijn? Waardoor er meer authenticiteit, aandacht, flow en speelsheid op de (digitale) werkvloer kan ontstaan?

Merk jij op dat medewerkers het (te) druk hebben en druk ervaren? Zowel vanuit wat ze zichzelf opleggen als door wat ze opgelegd krijgen, zeker ook nu we in tijden van corona meer op onszelf worden teruggeworpen? Dat ze in de waan van de week vaak aan zichzelf en de ander voorbij lijken te gaan? Dat je jezelf wel eens afvraagt hoe het nu écht met iedereen gaat? 

 

Wil jij het beste in je medewerkers wakker maken? Ben jij bereid om ze één dag of een aantal keer één dag op retraite te laten gaan? Zodat ze zichzelf kunnen overgeven aan de vertraging? Om ze het geleerde vervolgens mee terug te laten nemen naar huis en de werkvloer?

 

Bijvangst is dat je uiteindelijk meer medewerker ziet, omdat men dichterbij zichzelf blijft en van daar uit meer van zichzelf laat zien en inbrengt. Jullie verdiepen de relatie met elkaar. De samenwerking verloopt moeitelozer en resultaten worden met meer joy in the process behaald.

 

De Stadsretraite maken we op maat voor jouw organisatie. Je kunt denken aan een Stadsretraite als onderdeel van de onboarding; als zingevend (kerst)cadeau of als onderdeel van een teamontwikkeling traject. Maak het onderdeel van de ontwikkelplannen of integreer het in een leiderschapsprogramma. De Stadsretraite is onderdeel van het bredere bewustzijns- en leiderschapsontwikkeling platform Reis van de Held in Business.

 

Wij kijken heel graag mee naar hoe de Stadsretraite van betekenis kan zijn voor jouw organisatie, team en de medewerkers.

Klik hier om te lezen welke Stadsretraites er aan komen.

bottom of page