top of page

De Stadsretraite brengt op speelse en verdiepende wijze de waarde van samen werken aan bewustzijnsontwikkeling naar zoveel mogelijk mensen en organisaties. Dit was al onze missie, maar wordt nu we in tijden van Corona meer worden teruggeworpen op onszelf en meer aan thuis(werken) gebonden zijn, van misschien nog wel groter belang. 

Wij staan midden in het leven, net zoals de mensen die deelnemen aan de Stadsretraite. We zijn gewend in hoog tempo te leven en werken, met volop mogelijkheden en bijkomende verwachtingen. Wij zien en ervaren echter ook de enorme waarde om along the way dichtbij jezelf te blijven en ruimte te maken voor echte verbinding met onszelf en de ander.

Daar is tijd voor nodig. Tijd voor zaken zoals wanneer je aan een retraite denkt:
vertragen, verstillen en naar binnen keren. Tijd die we, in de waan van de (werk)week, niet altijd hebben of maken. Tijd voor persoonlijke- en spirituele groei, met aandacht voor jezelf en de ander.
Waarbij je nieuwe inzichten opdoet. Niet enkel via het hoofd, maar ook via
het lichaam, via de ervaring en door te delen. Zodat je vanuit een diepere laag gaat voelen en weten, wat je daadwerkelijk te doen en te laten hebt om jezelf meer mee te blijven nemen in jouw leven, elke (werk)dag opnieuw.

De Stadsretraite is een concept van Karlijn en Marieke. Zij hebben de Stadsretraite ontwikkeld vanuit een diep verlangen dat zij om zich heen en ook in zichzelf opmerken. Een diep verlangen naar meer verstilling, vertraging en verbondenheid in hun leven. De steeds terugkerende vraag bleef alleen: Hoe dan? 

 

Ons antwoord hierop is de Stadsretraite: een plek waar je samen volop stilstaat en dat doet vanuit verbinding met jezelf en de ander. De gekozen thema's wisselen en zijn uit het leven gegrepen. Op deze manier kun jij steeds kiezen bij welk thema je aansluit. Rode draad zijn wel altijd onze waarden: speels, samen, van binnen naar buiten, ervaringsgericht, en Touch & Go. Zo realiseren wij zelf de mogelijkheid om dichtbij onszelf te blijven en tegelijkertijd te creëren, vernieuwen vanuit flow: met al onze aandacht voor de onderwerpen die op dat moment om ons heen opmerken en bij ons en onze deelnemers resoneren.

 

Kom je ook? Je bent helemaal welkom.

Liefs Karlijn en Marieke

 

"Je hoeft niet ver weg om dichtbij jezelf te zijn".

Meer weten of aanmelden?

Klik hier om meer te weten te komen over aankomende Stadsretraites

Neem contact op met ons of lees ervaringen van deelnemers.

Benieuwd naar wat de Stadsretraite voor jouw organisatie kan betekenen? Klik hier.

 

 

©2020 powered by Reis van de Held in Business

De Stadsretraite is een initiatief waarbij we onszelf nu focussen op onze hoofdstad Amsterdam. We zijn bezig om uit te breiden naar andere mooie steden in Nederland.

bottom of page